У Печерський суд Києва викликали поліцію

Адвокат Януковича приніс на суд бруківку, бейсбольні бити і "коктейлі Молотова"

04 грудня 2017, 16:53

У Печерський суд Києва викликали поліцію

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Адвокат Януковича приніс на суд бруківку, бейсбольні бити і "коктейлі Молотова"

  адміністратор   Додати коментар


Адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк приніс до Печерського райсуду Києва на розгляд справи Майдану бруківку, бейсбольні бити і пляшки з нібито "коктейлями Молотова" інформує Vlasno.info з посиланням на Українську правду.
Прокурори, які просять суд про спеціальне досудове розслідування у справі про розстріл учасників Майдану, викликали поліцію до зали суду.
Сердюк приніс бруківку, бейсбольні бити і "коктейлі Молотова", щоб продемонструвати суду, що протест на Майдані мирним не був. Прокурори заявили, що це порушення в судовому засіданні, а дані речі можуть становити загрозу і чинити тиск на суд.
Вони також наголосили, що бруківка і бити – не ті, що були на Майдані у 2014 році
Якщо справу кваліфікують як адміністративну – то адвокату можуть присудити штраф, а якщо як кримінальну – то й позбавлення волі до 3 років
У понеділок суд досліджував відеодокази Януковича.
Адвокати наполягають, що підозру екс-президенту не вручали, і наполягають на відео включенні Януковича.

 

Фото: з  pravda.com.ua


  адміністратор   04 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення