переведення годинника фото

Президента просять не переводити годинник

06 березня 2016, 10:34

На сайті інтернет-представництва Президента України з'явилася петиція з проханням не переводити годинник на літній час

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Президента просять не переводити годинник

  Vlasno.info   Додати коментар


На сайті інтернет-представництва Президента України з'явилася петиція з проханням не переводити годинник на літній час, повідомляє Vlasno.info.

У тексті петиції йдеться про те, що зимовий час — більш комфортний, а переведення годинника — це додатковий стрес та навантаження на здоров'я людей.

"Радянська практика двічі на рік втручатися у природний часовий ритм країни негативно позначається на здоров'ї людей, які щоразу вимушені штучно та насильно перелаштовуватися на новий час. Школярі також вибиваються зі звичного життєвого ритму, а це позначається на успішності і стані здоров'я учнів.

Велика кількість незручностей через переведення годинника виникає і у транспортній площині - необхідно переписувати розклади всього транспорту, особливо це стосується закордонних подорожей потягом чи літаком.

Уже неодноразово експерти заявляли, що для українців природнім є саме зимовий час, адже нам важливо, щоб восени та взимку ранки були світлими. Пропонуємо Президенту переглянути питання переведення годинника та ініціювати відмову від цього застарілого явища."

Фото: ye.ua


  Vlasno.info   06 бер. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення