гройсман у вінниці день європи фото

Гройсман у Вінниці пообіцяв заасфальтувати Україну

14 травня 2016, 19:17

Прем'єр-міністр пообіцяв «давати по руках» в разі неякісного ремонту доріг

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Гройсман у Вінниці пообіцяв заасфальтувати Україну

    Додати коментар

Сьогодні, 14 травня, під час візиту до Вінниці прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що в Україні вже за кілька років будуть якісні дороги, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

– Зараз ми розпочинаємо відновлювати дорожнє полотно України. Звичайно, зробити це швидко буде важко, але хочу запевнити, що за кілька років ми зможемо привести до нормального стану українські дороги, – пообіцяв очільник уряду.

За словами прем'єра, не за горами в Україні початок масштабного будівництва доріг.

– Нам потрібно побудувати транспортні коридори. Навколо них буде створено багато структур і тисячі робочих місць. Ми працюємо над тим, щоб створити окремий дорожній фонд у складі бюджету України, де будуть акумулюватися ресурси. Далі ми проведемо децентралізацію управління доріг України. Передамо управління державними дорогами місцевого значення на місця. Також на місця ми передамо ресурси і кошти. Ви побачите, що за два-три роки ситуація з автодорожнім господарством буде зовсім іншою, якісно кращою, – зауважив Гройсман.
Разом з тим, очільник уряду закликав журналістів та активістів висвітлювати процес ремонту доріг та їх якість, адже у нього не буде часу подивитись кожну дорогу.

–Дивіться як ремонтують, зробіть цю інформацію публічною. Якщо треба дати по руках, ми дамо, але ми маємо знати все, – сказав прем'єр-міністр.

Варто зауважити, що раніше місцеві та центральні ЗМІ розповідали, нібито сім'ї прем'єр-міністра належить кілька асфальтних заводів, які свого часу «асфальтували» Вінницю.

Нагадаємо, Володимир Гройсман приїхав до Вінниці на День Європи. З головної сцени він разом з іншими гостями привітав вінничан зі святом.

Фото Тамари Тисячної

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення