Володимир-Гройсман-фото

Гройсман пообіцяв вінничанам розігнати «паразитів» з державних підприємств

15 травня 2016, 12:59

Прем'єр буде продовжувати політику приватизації державних підприємств

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Гройсман пообіцяв вінничанам розігнати «паразитів» з державних підприємств

    Додати коментар


Прем'єр буде продовжувати політику приватизації державних підприємств

Уряд продовжуватиме роботу у напрямку приватизації державних підприємств. Про це вчора, 14 травня, під час візиту до Вінниці повідомив Прем'єр-Міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

На його думку тільки це і може побороти корупцію у даній сфері.

– Треба говорити відверто: затягування публічної, прозорої, ефективної приватизації на руку тим, хто сьогодні має безпосереднє відношення до корупції на державних підприємствах. Тому ми робитимемо все, щоб менеджмент українських компаній був професійним, публічно відібраним та публічно призначеним. Ті люди, котрі сьогодні сидять на потоках державних підприємств, завжди будуть блокувати це питання. Моя думка така: публічна відкрита приватизація дасть можливість побороти корупцію, підвищити ефективність управління в Україні і найголовніше – створить додаткові робочі місця. Все інше – то є популізм і немає ніякого відношення до реального сектору економіки, - висловив свою думку очільник уряду.

За його словами, приватизація стане міцним антикорупційним шляхом. Адже в Україні всі «ласі шматочки» забрали собі олігархи та люди, близькі до них.

– Сьогодні найбільшим паразитом на державній власності є ті корупціонери, які пообсідали державні підприємства. Приватизація стане найбільш ефективним кроком у цій ситуації. Я читав дослідження, яке провели британські студенти. В ньому говориться, що ті країни, які провели відкриту прозору приватизацію, стали економічно сильними та успішними. А в Україні все склалось навпаки, - зауважив Гройсман.

Нагадаємо, під час візиту до Вінниці очільник уряду також пообіцяв, що за кілька років в Україні всі дороги буде відремонтовано.

Фото: rian.com.ua

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення