Сторони також домовилися про угоду код-шерінгу

Між Києвом і Ташкентом відновили прямі авіарейси

13 грудня 2017, 15:17

Сторони також домовилися про угоду код-шерінгу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Між Києвом і Ташкентом відновили прямі авіарейси

  адміністратор   Додати коментар


Державна інспекція Республіки Узбекистан з нагляду за безпекою польотів (Госавианадзор) і Державна авіаційна служба України домовилися про відновлення прямих регулярних авіарейсів між Ташкентом і Києвом повідомляє Vlasno.info з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Таку інформацію підтвердили в посольстві Республіки Узбекистан.
У посольстві зазначили, що за результатами переговорів 12 грудня 2017 року у Ташкенті авіаційна влада двох країн підписала відповідний протокол, який передбачає відновлення прямих регулярних рейсів між Ташкентом і Києвом з частотою два рейси на тиждень.
Крім того, сторони також домовилися про угоду код-шерінгу (спільну експлуатацію повітряної лінії).
Нагадаємо, що в 2013 році національна авіакомпанія Узбекистану планувала припинити регулярні авіарейси Ташкент-Київ-Ташкент через конфлікт з українською авіакомпанією МАУ.
У 2014 році авіакомпанії Uzbekistan Airways і МАУ досягли домовленості до кінця липня 2014 року укласти інтерлайн угоду про взаємне визнання перевізних документів, а також угоду код-шеринга.
У травні 2015 року Узбецькі авіалінії тимчасово припинили виконання рейсів за маршрутом Ташкент-Київ-Ташкент через відсутність домовленостей між авіаційним керівництвом Узбекистану і України щодо експлуатації договірних авіаліній.
У вересні 2015 року стало відомо, що узбецька авіакомпанія закриває офіс в Києві.

Фото: Rbc.ua


  адміністратор   13 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення