Довгоочікуванну лікарню добудували

1-шу чергу лікарні Охматдит добудували - Гройсман виконав обіцянку

13 грудня 2017, 17:20

Довгоочікуванну лікарню добудували

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

1-шу чергу лікарні Охматдит добудували - Гройсман виконав обіцянку

  адміністратор   Додати коментар

Прем'єр Володимир Гройсман поставив перед Міністерством охорони здоров'я завдання повністю ввести в експлуатацію новий корпус лікарні "ОХМАТДИТ" до квітня 2018 року.Про це він заявив під час засідання уряду у середу, 13 грудня 2017 року та поділився на своїй сторінці у facebook.

Screenshot 6
"Сьогодні ми приймемо рішення про введення черги в експлуатацію далі відповідальність МОЗу, – зазначив прем'єр.
Закликаю вас з новим керівником закладу за 2-3 місяці запустити заклад повноцінно в роботу", інформує Vlasno.info з посиланням на Українську правду.
З 9 серпня на посаду головного лікаря "ОХМАТДИТу" заступила переможниця відкритого конкурсу Ірина Садов'як, яка раніше 14 років працювала головним лікарем Коломийської районної центральної лікарні.
У інтерв'ю "Українській правді. Життя" Садов'як розповіла, що "державне підприємство все робить для того, щоб максимально вкластись у терміни. Для них це терміни, для нас – нові умови роботи".
Вона також уточнила, щоб на сучасному рівні надавати допомогу, потрібно відкоригувати проект.
"Зміни повинні бути по відділенню екстреної медичної допомоги. У нас багато приймальних відділень. Як на мене, це не виправдано.
Бо людина має потрапляти в одну точку, а вже звідти їй мають надати усю допомогу. А у нас багато будівель, і кожна має своє приймальне відділення, інакше не можна поступити на лікування. Ти ж не будеш дитину корпусами посилати", – пояснила вона.

Будівництво нового корпусу "Охматдиту" розпочалось ще у 2011 році, проте тривалий час проект лишався замороженим.
Протягом 2012-2014 років чиновники та підприємці розікрали більше 9 мільйонів гривень на закупівлі обладнання та добудові лікарні.
Грандіозне відкриття будівництва вартістю майже 200 мільйонів гривень у 2012-му так і лишилося картинкою в пресі.

Фото: Українська правда


  адміністратор   13 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  УРЯД

  наступна публікація Українським військовим підвищать пенсії

  попередня публікація Між Києвом і Ташкентом відновили прямі авіарейси