video-vlasno

Мати нардепа скупила в Києві нерухомості на 30 мільйонів

30 січня 2017, 14:15

як живе нардеп Дмитро Білоцерківець

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Мати нардепа скупила в Києві нерухомості на 30 мільйонів

    Додати коментар

 


Дмитро Білоцерківець – один з наймолодших народних депутатів. За сумісництвом – радник мера Києва Віталія Кличка. Він зробив стрімку політичну кар'єру в партії «Удар», за кілька років піднявшись від простого севастопольського активіста до керівнка департаментом благоустрою української столиці.

Житла у Києві нардеп не має, вказав журналістам, що знімає квартиру. В декларації Білоцерківця вказано кількасот тисяч доларів, орієнтовно така ж кількість євро та біткоінтів (електронна валюта). Та тут розпочинається найцікавіше. Його мати, що все життя працювала в дитячому садку міста Севастополя, за останніх два роки скупила столичної нерухомості на суму понад 30 мільйонів гривень!

Кореспондент: Михайло Рюхов
Оператор: Максим Корда

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення