Сергій Мельничук фото

Нардеп Сергій Мельничук відхрещується від вінницької фірми

27 січня 2017, 18:16

Депутат заявив, що судитиметься із своїм колишнім партнером

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Нардеп Сергій Мельничук відхрещується від вінницької фірми

  адміністратор   Додати коментар

Депутат заявив, що судитиметься із своїм колишнім партнером

Депутат Верховної Ради Сергій Мельничук заперечує інформацію НАБУ про те, що він володіє корпоративними правами вінницької компанії "Вазіт", повідомляє Vlasno.info із посиланням на "Українську правду". Депутат заявив, що незадекларована фірма не його.

Водночас, за даними Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, Сергій Мельничук і досі є не лише співзасновником даного підприємства, але й керівником і підписантом.

Наразі НАБУ проводить розслідування за кримінальним провадженням за фактом підозри у декларуванні недостовірної інформації. Детектив НАБУ повідомив, що нардеп Мельничук не вказав в електронній декларації частку в статутному капіталі ПП "Вазіт" в розмірі 1 мільйон гривень.
фірма Сергій Мельничук фото
фірма Сергій Мельничук фото

У проблемах з НАБУ депутат звинувачує Юрія Засядьвовка, який відповідно до Державного реєстру юридичних осіб, як і нардеп, є співзасновником вінницької компанії "Вазіт".

– Я передав права на компанію ще в 2014 році, – зауважив Мельничук.

У підтвердження своїх слів Сергій Мельничук надав агентству копію відповідної заяви, яка була зареєстрована приватним нотаріусом ще у листопаді 2014 року.

У документі зазначено, що Сергій Мельничук в повному обсязі передав свої права власника і внесок у статутний капітал у 1 мільйон 54 тисячі гривень на користь іншого співзасновника Юрія Засядьвовка.

Нардеп повідомив, що подасть на нього позов до суду, аби зобов'язати внести відповідні зміни до Державного реєстру.

Інформацію про передачу прав і внеску в компанію "Вазіт" депутат спрямував 9 грудня 2016 року до НАЗК.

Нагадаємо, раніше Сергій Мельничук вказав у е-декларації трильйон гривень готівкових коштів, пояснивши, що зробив це задля привернення уваги.

Головне фото: facebook-ua.info


  адміністратор   27 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення