Володимир Слишинський фото

НАЗК перевірить електронну декларацію вінницького протеже Гройсмана

15 грудня 2016, 18:12

Працівники апарату Агентства врахують інформацію надану кореспондентом Vlasno.info, коли перевірятимуть задеклароване майно першого заступника керівника апарату Верховної Ради Володимира Слишинського 

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

НАЗК перевірить електронну декларацію вінницького протеже Гройсмана

    Додати коментар


Працівники апарату Агентства врахують інформацію надану кореспондентом Vlasno.info, коли перевірятимуть задеклароване майно першого заступника керівника апарату Верховної Ради Володимира Слишинського.
декларація Володимира Слишинського фото

Зокрема він тримає в готівці 120 тис. доларів та володіє автівкою марки Renault Duster, придбаною у 2015 році за 462 138 грн. Проте Володимир Іванович не вказав у електронній декларації юридичну фірму, якою володіє його дружина.
декларація Володимира Слишинського фото
Наразі фірма не перебуває в стані припинення


ПП "Юридичною фірмою "ЮЛІЯ", офіс якої розташований у села Вінницькі Хутори, на сьогодні володіє Ганна Слишинська. Проте в декларації її чоловіка Володимира Слишинського у Єдиному державному реєстрі НАЗК, цієї інформації немає.
декларація Володимира Слишинського фото

Нагадаємо, що Володимир Іванович сам очолював це підприємство з 2002 по 2005 рік. Після цього він до весни 2015 року працював заступником Вінницького міського голови з юридичних питань, поки його не перетягнув до Апарату Верховної Ради України колишній начальник і тодішній спікер Володимир Гройсман.

Нагадаємо також, що вчора Кабінет Міністрів затвердив на посаді уповноваженої з питань прав людей, які мають інвалідність, вінничанку Раїсу Панасюк. Її кандидатуру запропонував Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, з яким громадська діячка тісно співпрацювала у складі виконкому ще, коли він займав посаду голови Вінницької міськради.

Головне фото: rada.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення