Сергій Моргунов фото

Будинок матері мера Вінниці стоїть на землі афганця

15 вересня 2016, 09:05

Чим володіють батьки-мільйонері вінницького міського голови

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Будинок матері мера Вінниці стоїть на землі афганця

    Коментарі (1)


Чим володіють батьки-мільйонері вінницького міського голови

Багато ходить чуток про власність батька вінницького міського голови Анатолія Моргунова. В інтернеті ви знайдете не одну статтю, де йдеться про те, що батько нашого мера Вінниці – мільйонер, але жодних фактів, які б це підтвердили не наводиться. Кореспондент Vlasno.info вирішив перевірити, якими статками володіють батьки Сергія Моргунова.

Нерухоме та рухоме майно батьків мера

Почнемо з матері мера Зінаїди Филимонівни Моргунової. На неї зареєстрований будинок у 256 квадратних метрів по вулиці Чемпіонська у селі Зарванці. Це у «Царському селі» на західній околиці Вінниці.
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото

Якщо опинитесь на цій вулиці, то побачите, що вказівні таблички на цій вулиці встановлюють у перевернутому вигляді.
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото

Половина вулиці Чемпіонської знаходиться у межах Вінниці, а інша половина належить Зарванцям. Приватні будинки на вінницький стороні більш «пафосні». А будинок матері мера знаходиться у межах села Зарванці. Він нічим не виділяється серед інших будинків на цій вулиці. У дворі стоїть мікроавтобус та легковий автомобіль.
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото

На батька мера зареєстрований Volkswagen Transporter 2010 року, але у дворі нам вдалося побачити автомобіль, який більше схожий на Ford Transit, але це може бути і інший автомобіль.
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото

Який легковий автомобіль стояв за великим парканом не вдалося встановити. Згідно з реєстром МВС, на матір мера Зінаїду Филимонівну нічого не зареєстровано.

Земельна ділянка у 15 соток, на якій знаходиться будинок матері міського голови, належить Анатолію Кондюку. Він є ветеран афганської війни. У реєстрі нерухомого майна нічого не знайшли у власності цього громадянина. Він є членом громадського формування з охорони громадського порядку «Вінницька обласна народна самооборона імені Героїв Майдану». В цій організації він вказував свою адресу – вулиця Сонячна село Зарванці. Це паралельно вулиці Чемпіонська, де будинок матері вінницького мера.

Сам будинок на Зінаїду Филимонівна зареєстрований другого жовтня 2012 року. Він їй був подарований. Оціночна вартість будинку 2 091 109 гривень. За тодішнім курсом долара це було приблизно 300 тисяч доларів.
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото

Також батьки мера були зареєстровані по вулиці Порика, 14.

Підприємства батька Сергія Моргунова

Завдяки бізнес-пошуковій системі YouControl, ми дізнаємося, що батько вінницького мера Анатолій Моргунов є керівником ТОВ «ТСК«Пасаж».
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото

Цьому підприємству належить торговельний павільйон «Пасаж» на трамвайній зупинці «Лісопарк». Анатолій Моргунов до статутного капіталу підприємства вніс 1 910 000 гривень. Також до статутного капіталу цього підприємства було внесено 980 000 гривень жінкою мера Наталією Моргуновою.
майно батьків вінницького мера Сергія Моргунова фото

Також батьку мера належить 7 відсотків будівлі за адресою Хмельницьке Шосе, 112. У цій будівлі знаходиться підприємство ТОВ «Амік». Засновником цієї компанії був батько мера. Сьогодні компанією володіє Олександр Буцерог. Основний вид діяльності компанії: оптова торгівля продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Олександр Буцерог був керівником ТОВ «Новобуд ЛТД». У 2013 році ця компанія припинила своє існування. Одним із засновників цієї компанії був ТОВ «Вінницябуд», керівниками якої родина Гігінеішвілі. Вони одні з основних забудовників Вінниці.

ПАТ «Амік» згадувалось в рішенні господарського суду. У 2007 році один із підприємців звернувся з позовом до суду на ТОВ «Вітеком», яким володіє дружина мера. Підставою для позову було те, що торговий контейнер позивача було вивезено за розпорядженням адміністрації ринку ТОВ «Вітеком» на територію ТОВ «Янке-Він», де він знаходиться під охороною. Раніше ця ділянка, де знаходився контейнер позивача, була в оренді ТОВ «Амік».

Позивач просив зобов'язати відповідача повернути торговий контейнер з матеріальними цінностями на суму 24 900 гривень та стягнути з нього 19 496,7 гривень недоотриманого прибутку і 50000 гривень моральної шкоди. Суд в задоволенні позову відмовив. Представником ТОВ «Вітеком» був Юрій Зажирко, який сьогодні є депутатом Вінницької міської ради та голова постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики.

За цією ж адресою зареєстроване підприємство «Р.Н.В.». Керівником цього підприємства був Анатолій Моргунов. Підприємство займається виробництвом сиру. Засновником компанії є швейцарське акціонерне товариство «Верел оіл груп». Розмір статутного капіталу «Р.Н.В.» становить 10 100 000 гривень.

Також в бізнес-пошуковій системі знаходимо інформацію про КП ринок «Центральний» за адресою проспект Коцюбинського, 13. Директором, станом на 26 листопада 1992 року, значиться батько міського голови. Cьогодні у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань це підприємство не зареєстроване.

Фото автора

Коментарі    Оновити список коментарів

Фунт Фунтенко
0 # Фунт Фунтенко 22.11.2016, 12:57
Да ладно вам бедного меришку трогать,у него все чесно нажито и заработано непосильным трудом за чужие деньги и чужими руками. :lol:
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення