Моделлю жінка стала у 63 роки

66-річна українська модель увійшла до сотні впливових жінок світу

19 листопада 2018, 21:14

Моделлю жінка стала у 63 роки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

66-річна українська модель увійшла до сотні впливових жінок світу

  адміністратор   Додати коментар

66-річна українська модель Лариса Михальцова увійшла до списку BBC 100 надихаючих та впливових жінок світу у 2018 році. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на ВВС Україна.

Вона живе у селі Калинівка на Миколаївщині. Понад 40 років працювала вчителькою музики, викладала гру на баяні. Моделлю Михальцова стала у 63 роки. Список 100 жінок BBC оприлюднюють щороку. Йдеться про найбільш надихаючих та впливових жінок світу. У переліку є лідерки, першовідкривачки та героїні з повсякденного життя від 15 до 94 років з 60 країн світу. Зокрема, у списку є 37-річна дизайнерка та мотоциклістка Марал Язарлу-Патрік з Ірану, яка подорожує світом на своєму мотоциклі, кидаючи виклик правилам своєї країни, які забороняють жінкам їздити на мотоциклі на публіці. Також у переліку є 59-річна професорка фізики з Канади Донна Стрікленд, яка серед інших науковців отримала Нобелівську премію з фізики у 2018 році. Засвітилася в списку 22-річна французька студентка Марі Лягєрр, яка стала відомою на весь світ після того, як стала жертвою вуличного харасменту. Чоловік спершу до неї чіплявся просто посеред вулиці, а коли вона обурилася, дав їй ляпаса. Після цього випадку чоловіка притягли до відповідальності, а сама Марі створила платформу для жінок, щоб вони змогли поділитися своїми історіями вуличних домагань.

Читайте також: На Вінниччині вирощують органічні ягоди.

 

Фото: ukranews.com


  адміністратор   19 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ПЕРСОНА

  наступна публікація Сьогодні у Вінниці прощатимуться з відомим хірургом

  попередня публікація На Вінниччині вирощують органічні ягоди