трояндова долина на Вінниччині фото

У «трояндовій долині» на Вінниччині розквітне жовто-блакитний прапор

07 серпня 2017, 17:00

До Дня Незалежності в селі Некрасове Вінницького розквітне жовто-блакитний прапор України

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У «трояндовій долині» на Вінниччині розквітне жовто-блакитний прапор

  адміністратор   Додати коментар


До Дня Незалежності в селі Некрасове Вінницького розквітне жовто-блакитний прапор України. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на ТСН.

Уже зараз на квітучій плантації, площею 6 гектарів, одночасно зацвіло мільйон кущів різних сортів троянд. Таке трояндове царство виростив місцевий підприємець. Кошти в даний проект вклали голландці, а тепер трояндові саджанці з Вінниччини експортують на європейський ринок — у Велику Британію, Австрію, Німеччину та Нідерланди.

Квітнутимуть троянди до кінця літа, а до Дня Незалежності в "трояндовій долині" з'явиться й державний прапор.

– Жовто-блакитний сектор – це для душі. Щоб було гарно на полі, ми зробили прапор України, – розповідає місцевий агроном Віктор Дробот.

За його словами, для такого "живого" прапора використали два сорти королеви квітів: сорт Блю Мун ніжно-бузкової барви замінить блакитний колір, оскільки чисто-блакитних троянд у природі немає. Для жовтої ж частини прапору використали сорт Голден Шауерс.

Фото: ТСН


  адміністратор   07 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення