Турбів фото

До каолінового кар'єру на Вінниччині їдуть по фотосесію

12 вересня 2015, 09:06

Райцентр на Вінниччині приваблює своєю різноманітністю

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

До каолінового кар'єру на Вінниччині їдуть по фотосесію

    Додати коментар

Сором'язливе та затишне селище Турбів завжди раде туристам. Знаходиться воно в Липовецькому районі Вінницької області.

Ви не знайдете Турбів ні в одному туристичному довіднику, оскільки тут немає якогось окремо взятого цікавого об'єкта. Турбів потрібно розглядати, як одне ціле, а не шукати щось окреме і цікаве.

Біля Турбова знаходиться гарний густий ліс. У самому райцентрі річка Десна через греблю утворює величезний ставок. Водоспад від греблі можна порівняти з Браїлівським і Демидівським водоспадом по красі і потужності.

— Я посеред річки тут люблю залазити на величезний камінь і ловити з нього рибу. Клює не завжди добре, але сидіти серед водоспаду на величезному камені багато чого коштує, — каже місцевий рибалка Олексій.
Турбів фото

Є у Турбові каоліновий кар'єр (каолін — дуже чиста глина, яка майже не містить домішок — авт.). До нього ведуть залізничні колії, на яких є дрезина, башта і розібрана спецтехніка. Місце дуже гарне для фотосету.

Кожен для себе в цьому селищі знайде щось цікаве. Тому всім раджу відвідати це селище.

Дістатися сюди можна зі східного автовокзалу з Вінниці.
Турбів фото
Турбів фото
Турбів фото
Турбів фото
Турбів фото
Турбів фото


Фото Влада Боднара

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення