Денис Дяченко фото

Щоб вільно дихати, семимісячному Денису потрібен небулайзер

08 серпня 2017, 15:39

Батьки маленького вінничанина, який хворіє на астму, просять про допомогу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Щоб вільно дихати, семимісячному Денису потрібен небулайзер

    Додати коментар


Батьки маленького вінничанина, який хворіє на астму, просять про допомогу, повідомляє Vlasno.info з посиланням на батьків хлопчика.

Денису Дяченку зараз всього сім місяців, та він уже має страшне захворювання для такого маленького віку – астму. Щодня батьки возять його в лікарню, роблять різноманітні процедури, щоб Дениску стало краще.

Для лікування маленькому вінничанину потрібен спеціальний апарат, він не дорогий, але у батьків не вистачає грошей.

Батько хлопчика працює на двох роботах, але щоденні витрати на ліки та процедури виснажили сімейний бюджет, до того ж окрім семимісячного Дениска у сім'ї є ще четверо дітей.

Щоб лікувати хлопчика необхідно купити спеціальний пристрій – небулайзер. Це пристрій для інгаляцій, який коштує близько півтори тисячі гривень. Ще необхідні ліки для інгаляцій – пульмікорт, упаковка яких коштує близько 750 гривень. Всього потрібно три таких упаковки.

Для покупки необхідного апарату не вистачає всього тисячі гривень, тому батьки разом із Дениском просять небайдужих допомогти.

Та на цьому біди у сім'ї не закінчуються: 10 серпня їх виселяють із найманої квартири через те, що господар вирішив її продати. Молодих батьків із п'ятьма дітьми ніхто не хоче брати до себе на квартиру. Платити сім'я готова 2,5 тисячі гривень, більше не потягнуть.

Мати хлопчика Інна Дячук просить допомогти, оскільки самі вони не впораються в цій ситуації.
Денис Дяченко фото
Денис Дяченко фото
Денис Дяченко фото

Допомогти сім'ї можна, перерахувавши кошти за реквізитами:

МФО 302076
Код ЄДРПОУ 09302607
№ транзитного рахунку: 29249986000001
№ карткового рахунку: 26259000107787

Телефон Інни Дяченко 067-581-13-26

Нагадаємо: Вінницькому майданівцю та волонтеру також необхідна допомога.

Фото Ольги Бунич

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення