благодійний концерт фото

На сільському концерті зібрали шість тисяч задля одужання хлопчика з Вінниччини

09 січня 2018, 20:03

У селі Козлівка Шаргородського району Вінницької області команда молодих активістів організувала благодійний концерт

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На сільському концерті зібрали шість тисяч задля одужання хлопчика з Вінниччини

    Коментарі (1)


У селі Козлівка Шаргородського району Вінницької області команда молодих активістів організувала благодійний концерт для місцевого хлопчика. Захід пройшов у рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене". На ньому збирали кошти для Владика Березюка, який хворіє на рак печінки, повідомляє Vlasno.info.

Під час концерту вітав зі святами та дарував художні композиції місцевий ансамбль "Наповнені любов'ю", учасники якого своєю енергійністю та пластичністю "запалили" усіх присутніх. На захід запросили також молодий та амбітний рок-гурт "Комікси" із села Мурафа. Виконавці своїми авторськими піснями буквально підірвали зал із перших секунд виступу. Але концерт складався не лише з танцювальних і пісенних номерів, звучала й поезія з вуст наймолодших учасників заходу. Завдяки чудовим виступам артистів глядачі були у захваті від концерту.

Варто зазначити, що у залі вільних місць не було, а глядачі представлені різними поколіннями, від дошкільнят до людей поважного віку.

благодійний концерт фото

На благодійний захід завітали депутат Вінницької обласної ради Вадим Соляник та директор товариства "Хлібороб" Тетяна Кокиза. Вони морально підтримували бабусю Владика під час концерту, адже жінка не могла стримувати сліз, а також передали для хлопчика подарунки.

благодійний концерт фото

Наприкінці концерту були зібрані кошти у розмірі 6000 гривень, які відразу були передані бабусі Галині. На даний час Влад проходить лікування в онкологічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні.

На згадку про благодійний захід всім глядачам були вручені браслети, які організатори (громадська організація "Sharkingdom") виготовили власними руками.

благодійний концерт фото

благодійний концерт фото

Після концерту за ініціативою Тетяни Кокизи було зроблене спільне фото

Нагадаємо, що в Шаргородському районі школу будують 27 років.

Фото: Оксана Лисенко

Коментарі    Оновити список коментарів

Броніслава
0 # Броніслава 21.01.2018, 15:36
Дякую організаторам цього концерту,а також всім небайдужим, які допомогли у його створенні.Нехай усім Господь благословить!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення