У Вінниці запрацює новорічна пошта

"Вінницька новорічна пошта" - новинка цьогорічних зимових заходів

08 грудня 2017, 18:12

У Вінниці запрацює новорічна пошта

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

"Вінницька новорічна пошта" - новинка цьогорічних зимових заходів

  адміністратор   Додати коментар

Під час новорічних заходів у місті буде нова локація – площа Ліверпуль, яку реконструювали в цьому році. Тут встановлять будиночок, в якому працюватиме «Вінницька новорічна пошта», повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Вінницької міської ради.
Це буде новинка цьогорічних зимових заходів. Вона відкриється 20 грудня і працюватиме до 13 січня. Протягом цього часу вінничани та гості міста зможуть відправити з цієї локації новорічну листівку із привітаннями своїм рідним, близьким або просто друзям.

У суботу та неділю «Новорічна пошта» прийматиме листівки з 16.00 до 19.00. У середу, четвер та п'ятницю – з 18.00 до 20.00. Цей проект реалізовується спільно з Укрпоштою.
У «Вінницьку новорічну пошту» зможе прийти кожна дитина і написати листи святому Миколаю, Діду Морозу, Санта-Клаусу, своїм рідним. Кожній дитині по одній марці та одній листівці роздаватимуть безкоштовно.

На вихідних на площі Ліверпуль проходитимуть концерти вуличних музикантів, відбуватимуться інтерактиви з дітьми, майстер-класи, працюватимуть аніматори тощо.

Фото: з сайту ВМР


  адміністратор   08 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення