Вона відповіла йому "Так!"

Періс Хілтон виходить заміж за українця

04 січня 2018, 16:02

Вона відповіла йому "Так!"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Періс Хілтон виходить заміж за українця

  адміністратор   Додати коментар

Американська фотомодель, актриса, співачка та "світська левиця" Періс Хілтон заручилася з американським актором українського походження Крісом Зілкой. Про це зірка повідомила у своєму Instagram, передає Vlasno.info.

"Я сказала "так"! Я так щаслива і рада заручитися з любов'ю всього мого життя. Мій найкращий друг і рідна душа. Він ідеальний для мене в усьому. Такий відданий, вірний, люблячий і добрий. Я відчуваю себе найщасливішою дівчиною на світі!" - написала Періс.

Кріс Зілка - американський актор і модель українського походження. Він народився у штаті Огайо, але його предки - українці. Його справжнє прізвище - Сеттлмайр, а Зілка - дівоче прізвище матері, яке він взяв як творчий псевдонім.

В одному з інтерв'ю Зілка розповів, що його дідусь родом із Києва і саме йому хлопець завдячує любов'ю до мистецтва.

Фото: lady.tsn.ua


  адміністратор   04 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення