У Вінниці скромно відзначили ювілей Ліни Костенко

У Вінниці скромно відзначили ювілей Ліни Костенко

19 березня 2015, 16:40
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці скромно відзначили ювілей Ліни Костенко

  адміністратор   Додати коментар


Сьогодні, 19 березня, своє 85-річчя відзначає жива легенда української літератури Ліна Костенко. За довгі роки свого життя поетеса залишила чималий творчий доробок. Крім того ця жінка відзначилась, як громадський діяч, представниця "шістдесятників", епохи українського відродження. Її знають, поважають, нею захоплюються всі українці.

З нагоди дня народження великої поетесси у бібіліотеці ім. Тімірязєва відбувся літературний вечір. Учасники декламували її твори, а також читали власні вірші.

– Для мене велика радість брати участь у подібних заходах, – каже член Вінницької обласної огранізації Національної спілки письменників України Тетяна Яковенко. – Нам є ким гордитись. Мені дуже приємно брати участь у сьогоднішньому заході і читати вірші видатної\ Ліни Костенко.
kostenko1kostenko2


  адміністратор   19 бер. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення