Відкритий лист депутатам міських, районних та селищних рад

Відкритий лист депутатам міських, районних та селищних рад

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Відкритий лист депутатам міських, районних та селищних рад

  адміністратор   Додати коментар


Шановні обранці народу!

28 грудня 2014 року Верховна Рада України затвердила закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» за номером 71-VIII
Згідно з цим законом запропоновано встановити податок на нерухоме майно, відмінне від земельних ділянок, у розмірі 24,36 гривні за квадратний метр площі, що перевищує 60 м2 для квартир та 120 м2 для будинків, та 12,18 гривні за квадратний метр площі для комерційних приміщень.

Такий розмір ставок оподаткування призведе до погіршення матеріального стану незахищених верств населення та ляже додатковим податковим тягарем на мікро-, малий та середній бізнес, що, у свою чергу, призведе до інфляції, збільшення цін на продукти харчування, промислові товари та послуги, а також скорочення робочих місць та закриття підприємств.
Слід розуміти, в який складний час для громадян при «заморожених» заробітніх платах та пенсіях і з надстрімким підняттям цін (150-200%), починаючи з продуктів харчування, медикаментів, закінчуючи збільшенням у 3-5 разів вартості комунальних послуг, ви берете на себе відповідальність за життя та добробут громадян, інтереси яких представляеєте.

У зв'язку з цим вимагаємо застосувати нульову ставку оподаткування як для житлових, так і до комерційних приміщень до моменту внесення змін до Податкового кодексу України та/або даного закону. Це дозволить у кризовий для України період зберегти робочі місця, підтримати малозабезпечені верстви населення та зменшити соціальну напругу в області.
Скористайтесь своїм правом, та виконайте громадянський обов'язок перед виборцями, як того вимагає ваші честь, совість та почуття обов'язку!

Від імені РУХу «Я для моєї громади»

Президент Вінницької торгово промислової палати Олександр Дідик

Голова ради територіального відділення «Асоціації платників податків України» у Вінницькій області Юрій Захарчук
Голова спілки підприємців «Стіна» Олександр Печалін

Куратор РУХу «Я для моєї громади» Тетяна Валуйська

Отаман Вінницького козацького полку Володимир Воловодюк

Голова ГО «Народна ініціатива» (м. Могилів-Подільський) Елла Трейбич


  адміністратор   20 січ. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення