Подолаємо корупцію разом!

Подолаємо корупцію разом!

Служба безпеки України запрошує патріотичну молодь-випускників вітчизняних та зарубіжних вузів поповнити лави української спецслужби

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Подолаємо корупцію разом!

  адміністратор   Коментарі (1)


Служба безпеки України запрошує патріотичну молодь-випускників вітчизняних та зарубіжних вузів поповнити лави української спецслужби.

У рамках оновлення до Служби мають прийти молоді люди з нестандартним інноваційним мисленням, з безумовним несприйняттям корупції та готовністю працювати заради забезпечення безпеки держави та громадян.

До участі у конкурсі допускаються громадяни України, які відповідають вимогам статті 19 Закону України «Про Службу безпеки України» та мають вищу освіту з юридичних, економічних, гуманітарних, технічних («Інформаційні технології») та медичних («Лікувальна справа», «Сестринська справа») дисциплін.

Кандидати можуть надіслати свої резюме на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..


  адміністратор   16 січ. 2015 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Віктор
+4 # Віктор 20.01.2015, 03:07
Прокуратура вся продажна і корумпована по всій україні. В смт Теплик жуліки і казнокради. В області сидять і ждут коли їм привезуть дань. Прийдіть до обласної прокуратури і просто погляньте на яких автівках приїжають працівники прокуратури. Це вони купили собі авто , маєтки квартири за чесно зароблену зарплату.Стріляти потрібно взяточніків і продажних та корумпованих прокурорів та суддів без суда та слідсва.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення