З ким веде бізнес благодійник, який лобіював знесення пам'ятника Шевченку (за даними відкритих реєстрів)

Керівник благодійного фонду, що погрожував вінницьким активістам, має «російський слід»

З ким веде бізнес благодійник, який лобіював знесення пам'ятника Шевченку (за даними відкритих реєстрів)

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Керівник благодійного фонду, що погрожував вінницьким активістам, має «російський слід»

    Коментарі (1)

Керівника благодійного фонду "Пам'яті Небесної Сотні" Андрія Павленка який нещодавно закликав до фізичного знищення учасників прес-конференції з приводу знесення пам'ятника Тарасу Шевченку у Вінниці підозрюють у співпраці з російськими компаніями.
Першою про даний факт на своїй сторінці в мережі Facebook повідомила Вінницька активістка Таїса Гайда.

Foto post gayda

Після цього про російський слід в діяльності Андрія Павленко зазначили у власній заяві до правоохоронних органів члени громадської організації Рада майданів Вінниччини.

Foto zayava radu maydaniv

Тож, чи дійсно бізнес-діяльність Андрія Павленка пов'язана з російськими партнерами, ми вирішили з'ясувати за допомогою публічних реєстрів.
Згідно інформації мережі https://youcontrol.com.ua Павленко Андрій Володимирович та Короткий Анатолій Аркадійович є засновниками та кінцевими бенефіціарами ТОВ «Ортем». Основні види діяльності ТОВ дотичні до сфери будівництва: це діяльність у сфері архітектури, геології та геодезіі, оренда обладнання, електромонтажні роботи, технічне обслуговування, комерційна діяльність.
Андрій Павленко керує товариством з 4 жовтня 2013 року. 

Foto ortem zasnovniki
Його партнер Короткий Анатолій Аркадійович – громадянин Російської Федерації, який проживає в місті Новочеркаськ. На території Російської Федерації Анатолій Короткийткий є керівником двох компаній: 

- 1. ООО ИКЦ "Мысль" НГТУ яка займається технічними дослідженнями у сфері промисловості

Foto biznes korotkogo

- 2. АНО "Южный Центр НТО Промбезопасности" яка входить до групи компаній ОАО "НТЦ "Промышленная Безопасность" які займаються виконанням замовлень Міністерства оборони РФ по утилізації та зберіганню хімічної зброї.

Foto kontrakt oborona RF

Foto kontrakt oborona RF 2
ТОВ «Ортем» зареєстровано за адресою: Київ, Вулиця Щорса, будинок 32-Г, офіс 260. Крім ТОВ «Ортем» за вказаною адресою зареєстровано ще 8 підприємств – ТОВ «Кетс», ТОВ «Провіленд», ТОВ «Євробудсервіс», ТОВ «Видання «Спортивна газета», ТОВ «Укртехнозбут», ТОВ «ГолдХим», ПП «СТАЖ» та ТОВ «Готелі на Бескидах».

Foto zvyazki ortem


Деякі із вказаних компаній, зокрема, ТОВ «Готелі на Бескидах» мають податкові борги на суму понад 100000 гривень, а деякі як ТОВ «Євробудсервіс» - офшорних засновників

Foto podatkoviy borg

Foto offshor
Така велика кількість юридичних осіб зареєстрованих в одному офісі є доволі цікавою, хоча такі дії законом не забороняються. Між тим офіс благодійної організації, яку очолює Павленко, переїхав 1 лютого на бульвар Тараса Шевченка, 27, про що він відзвітував у соцмережі. На відео видно, що апартаменти офісу для "протидії контрреволюції" виглядають доволі коштовно, запрошують туди всіх, хто хоче "системно долати контрреволюцію та просувати будь які корисні для держави проекти".

"Пам'ятайте , що хлопці з Небесної Сотні , і ті які зараз гинуть за нашу державність віддали свої життя - недарма !!!", - написав Андрій Павленко під відео з апартаментів у центрі Києва.


Редакція Vlasno.info звернеться до правоохоронних органів для перевірки фактів.

фото зі сторінки Андрія Павленка у Facebook та скріншоти з системи youkontrol

Коментарі    Оновити список коментарів

Uwayit
0 # Uwayit 03.02.2018, 16:13
Статья какая-то незаконченная. Озвучены разные факты но нет логической связи с заголовком и отсутсвуют выводы...
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення