засідання Громадської ради при Вінницькій облдержадміністрації фото

Вінничани проти об'єднання громад без обговорення з населенням

Формування територій згідно із Перспективним планом неможливий без широкого обговорення громадськості

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани проти об'єднання громад без обговорення з населенням

    Коментарі (1)


Формування територій згідно із Перспективним планом неможливий без широкого обговорення громадськості. Саме таку думку озвучили на засіданні Громадської ради при Вінницькій облдержадміністрації 10 червня.

– Минулого разу на громадській раді вже піднімалось це питання. Але чомусь до керівництва наше звернення не потрапило. Тому на цьому засіданні знову проговорили цей пункт і занесли його у лист, який буде направлено до керівництва області та у Кабмін, – каже громадський діяч Петро Бойко. – Адже населення недостатньо проінформовано щодо цього об'єднання. Це називається "запрягти воза попереду коня". Люди не знають, на яких принципах буде проводитись це об'єднання, що від нього очікувати, які переваги будуть мати громади?

Представники Громадської ради наголосили, що при об'єднанні територій не виконується головна умова — "добровільне". Вони впевнені, що Перспективний план необхідно спочатку узгодити з громадами. Тому пропонують відтермінувати його розгляд.


Фото з сайту Вінницької облради

Коментарі    Оновити список коментарів

Геннадий Абрамович
0 # Геннадий Абрамович 11.06.2015, 19:04
А я стесняюсь спросить...........А коня зазвичай де запрягають???? Позаду воза???????
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення