турнір-з-хокею-на-траві-фото

На вінницькому хокейному турнірі тріумфували білоруси

03 квітня 2016, 16:25

Міжнародний товариський турнір з хокею на траві

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На вінницькому хокейному турнірі тріумфували білоруси

    Додати коментар

Міжнародний товариський турнір з хокею на траві, присвячений ювілею існування цього виду спорту на Вінниччині, завершився перемогою білоруського хк "Мінськ". Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info з місця подій.

В останньому турі змагань мінчани в напруженій боротьбі здолали господарів турніру — вінницьку "Олімпію Колос Секвоя" з рахунком 3:1, що гарантувало їм перше місце в командному заліку.

Турнір з хокею на траві-1

– Цей турнір був для нас фінальним етапом передсезонної підготовки, - розповів тренер тріумфаторів Сергій Дроздов. - Думаю, під час нього хлопці почерпнули для себе багато важливого. Ми вже не раз приїздили до Вінниці і завжди були раді цим поїздкам. Сьогодні ж ми щасливі від того, що зуміли вперше виграти тут змагання.

Друге місце після розгромної перемоги 11:1 над Бердичівським "Стартом" посів білоруський клуб "Строитель" з Бресту, а почесні бронзові нагороди за підсумками змагань дісталися хокеїстам місцевої "Олімпії".

Турнір з хокею на траві-2

– Наші друзі з Білорусі виглядали сильніше за українські команди, вони були краще підготовлені фізично, - поділився своїми враженнями від турніру вболівальник з багаторічним стажем Юрій Іванович. - Крім того, за їх команди зараз грають багато хокеїстів з Вінниці, тож наша "Олімпія" трохи "знекровлена".

Турнір з хокею на траві-4

Втіхою для вінницьких любителів хокею на траві став той факт, що найкращим голкіпером змагань було визнано "олімпівця" Єгора Самойленка.

Я радий, що мене назвали найкращим, - повідав Єгор. - Але водночас мені прикро за те, що в деяких епізодах я не врятував свою команду. Загалом для перемоги нам не вистачило досвіду, втім, його набувають саме під час товариських матчів.

Турнір з хокею на траві-5

Турнір з хокею на траві-7

Турнір з хокею на траві-8

Турнір з хокею на траві-9

хк мінськ

хк олімпія колос секвоя

Фото: Олександр Сашньов

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення