video-vlasno

Cпорт, курйози, дружба та кохання у житті вінницьких хокеїстів на траві

04 травня 2016, 13:08

Сьогодні вінницькі хокеїсти в лідерах серед українських команд на чемпіонатах України та міжнародних змаганнях

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Cпорт, курйози, дружба та кохання у житті вінницьких хокеїстів на траві

    Додати коментар

 

Сьогодні вінницькі хокеїсти в лідерах серед українських команд на чемпіонатах України та міжнародних змаганнях. Історія вінницького хокею на траві розпочалася 35 років тому. Новостворена команда "Олімпік" зуміла здобути перше місце на чемпіонаті Української Республіки в Алушті. У 1998 році було засновано хокейний клуб "Колос", який зарекомендував себе як лідер багатьох Всеукраїнських ігор.

Тренування з хокею на траві проходять на стадіоні у Центральному міському парку Вінниці, куди і завітала ведуча "ЦікаVINок", щоб дізнатися про особливості підготовки спортсменів. Хлопці зізналися, що командний спорт — це не просто гра, а весела і дружня компанія, яка часто любить пожартувати. Ведучій дозволили спробувати себе в ролі хокеїстки, а про те як вправно це в неї вийшло — дивіться у відео.


Відео Катерини Буяльської

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення