турнір з художньої гімнастики Зірки Поділля фото

Вінницькі гімнастки здобули «золото» на всеукраїнському турнірі

27 червня 2016, 15:50

Шестеро вінницьких гімнасток здобули золото на всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «Зірки Поділля»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі гімнастки здобули «золото» на всеукраїнському турнірі

    Додати коментар


Шестеро вінницьких гімнасток здобули золото на всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «Зірки Поділля», повідомляє Vlasno.info. Це – Карина Присяжнюк, Ліза Лапіна, Маша Куманець, Аня Слободинська, Діана Баєва та Ірина Радудік.

За медалі боролися понад 300 спортсменок з різних областей: Києва, Запоріжжя, Одеси, Кривого Рогу, Вінниці, а також з ДЮСШ Калинівки та з ДЮСШ Козятина. Нагороди розігрувалася у 22 номінаціях: за віком гімнасток  від 5 років і старші  та по класу до майстрів спорту. Вінничанки здобули також срібні та бронзові нагороди.
Світлана Єгорова фото
Світлана Єгорова


 На запрошення прийняти участь у турнірі охоче відгукнулися тренери і керманичі основних центрів художньої гімнастики України, зазначила організатор змагань тренер Вінницької ДЮСШ «ТЕМП» Світлана Єгорова. – Важливо, що у нас був комфортний зал з кондиціонерами, адже витримувати напругу змагань з 9 ранку до 9 вечора та й ще у спекотну погоду нелегко.

9-річні сестри Саша та Варя Саленкові, які здобули «бронзу» у групових вправах, художньою гімнастикою займаються 5 років. Кажуть, спорт не заважає добре вчитися у школі.
Саша та варя Саленкові фото
Саша та Варя Саленкові


 Ми хочемо виступати якомога частіше і вигравати медалі,  кажуть спортсменки.  Тренери розкривають нам всю красу художньої гімнастики.

Вихованка Вінницької ДЮСШ «ТЕМП», бронзова призерка особистих змагань Ліза Павлюк каже, що батьки підтримують її вибір.
Ліза Павлюк фото
Ліза Павлюк


 Мені 7 років і 3 з них я займаюсь художньою гімнастикою. Мені дуже подобається цей вид спорту. А взагалі я дуже прагну стати чемпіонкою України у старшому віці, - каже дівчина.

Паралельно з всеукраїнським турніром проходив і відкритий обласний турнір з групових вправ (естетична гімнастика), в якому вінничанки також виграли золоті медалі. Це команди «ДЮСШ ТЕМП – 2010,» ДЮСШ №1 – 2010», «ДЮСШ №1-2008», «ДЮСШ – 2007». Є в активі також і «срібло», і «бронза».
турнір з художньої гімнастики Зірки Поділля фото
турнір з художньої гімнастики Зірки Поділля фото
турнір з художньої гімнастики Зірки Поділля фото
турнір з художньої гімнастики Зірки Поділля фото
Фото Володимира Ковиліна

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення