футбол фото

Українські спецназівці ганятимуть м'яча у Вінниці

25 липня 2016, 08:32

Першого серпня у Вінниці проведуть вже традиційний турнір на Кубок Героїв Спецназу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Українські спецназівці ганятимуть м'яча у Вінниці

    Додати коментар

Шість команд Сил Спеціальних Операцій з'їдуться до Вінниці з усієї України. Про це кореспонденту Vlasno.info повідомив координатор заходу Анатолій Слівінський.

Серед представлених команд: третій окремий полк Спеціального призначення з Кропивницького, восьмий окремий полк з Хмельницького, 142-ий навчальний центр Сил Спеціальних операцій з Бердичева, 73-ій морський центр Спеціального призначення з Очакова, Командування Сил Спеціальних Операцій з Києва та вінницькі ветерани-спецпризначенці.

– Приїдуть знані генерали, представники Міністерства оборони України, президент однієї із міжнародних громадських організацій прибуде до нас, сподіваємося, аж із Брюсселя, – розповідає Анатолій Слівінський. – Очікуємо також і командування Сил Спеціальних Операцій з Києва на нашому турнірі.

За регламентом змагань команди розподілять на дві групи – по три команди у кожній шляхом сліпого жеребкування. Кожна з команд зіграє по три матчі – два у групі і за місце у турнірі.

Старт змагань: першого серпня о 10 годині на центральному міському стадіоні.

Торік, нагадаємо, також відбувся турнір серед офіцерів спецназу у Вінниці.

Фото Олександра Сашньова

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення