Вихованці «Прем'єр – Ниви - 2000» у Всеукраїнському футбольному турнірі серед 16 – річних юнаків виграли бронзові медалі.

16-річні вінничани на Всеукраїнському футбольному турнірі «розтрощили» «Дніпро»

29 серпня 2016, 10:19

Вихованці «Прем'єр – Ниви - 2000» у Всеукраїнському футбольному турнірі серед 16 – річних юнаків виграли бронзові медалі.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

16-річні вінничани на Всеукраїнському футбольному турнірі «розтрощили» «Дніпро»

    Додати коментар

Вихованці «Прем'єр – Ниви - 2000» у Всеукраїнському футбольному турнірі серед 16 – річних юнаків виграли бронзові медалі. Переможцем змагань стала київська «Зірка», «срібний» призер – житомирське «Полісся». Кращим захисником турніру визнано нашого гравця Артема Онищука, повідомляє кореспондент Vlasno info.

Змагання відбулися на футбольному полі спорткомплексу «Нива». Всього було зіграно 20 матчів. Три дні точилася боротьба у двох групах по чотири команди, у четвертий день зіграли стикові напівфінальні зустрічі між командами груп і в заключний день - фінальні матчі за медалі.

У груповому турнірі наші юні футболісти виграли всі три зустрічі, - 3:0 проти МДЮСШ (Дніпро), 2:1 проти ДЮСШ №26 (Київ) та 2:1 проти ДЮСШ №15 (Київ).

А у півфінальній зустрічі проти Полісся» (Житомир», на жаль, поступилися у додаткових пенальті 5:6 (1: 1 в ігровий час).
У грі за «бронзу» розлючені гравці «Прем'єр – Ниви - 2000» просто розтрощили МДЮСШ (Дніпро) з рахунком 7:1.

 – Об'єктивно кажучи, ми мали б грати в фіналі. Але на останній хвилині гри у півфіналі пропустили, як то кажуть, «необов'язковий» гол гол, і дозволили житомирянам визначати долю матчу у серії додаткових пенальті, - сказав старший тренер «Прем'єр – Ниви – 2000» Олександр Гайдаржи.

- Ці змагання нам були потрібні у першу чергу для того, щоб добре підготуватися до виступів у вищій лізі ДЮФЛ чемпіонату України, – додав другий тренер команди Андрій Панчук. - Адже у минулому сезоні ми грали лише у 1-й лізі (і стали переможцями – авт.). Сьогоденні змагання показали, що наші хлопці нормально адаптувалися до команд вищого класу і спроможні успішно протистояти кращим командам України Вищої ліги ДЮФЛ, - Києва (3 колективи – авт.), Дніпра, Хмельницького, Житомира.

ніва фото

ніва фото

gaydarzi-i-panchuk

ніва фото

Фото автора 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення