Юлія Козачківська фото

Вінницька волейболістка претендує на звання «Міс українського волейболу»

13 січня 2017, 11:12

Гравець волейбольного клубу української суперліги "Білозгар-Медуніверситет" (Вінниця) Юлія Козаківська змагатиметься за титул «Міс українського волейболу – 2017»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька волейболістка претендує на звання «Міс українського волейболу»

    Додати коментар


Гравець волейбольного клубу української суперліги "Білозгар-Медуніверситет" (Вінниця) Юлія Козаківська змагатиметься за титул «Міс українського волейболу – 2017», повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Учасницею всеукраїнського конкурсу волейбольної краси Юлія Козачківська стала після того, як виграла конкурс у вінницькій команді «Білозгар-Медуніверситет». За результатами голосування вболівальники віддали Юлі найбільше симпатій.

Невдовзі розпочнеться фінальний етап цього конкурсу. Боротьбу за титул головної волейбольної красуні поведуть вісім українських волейболісток, серед яких і Юлія Козачківська.

Свої голоси за спортсменок - красунь можна буде віддавати на офіційному сайті Федерації волейболу України, а також на офіційній сторінці ФВУ у Фейсбуці.

Переможницю буде нагороджено під час фіналу Кубка України, який пройде 11 лютого 2017 року.

Юлія Козачківська (1992 р.н.) є вихованкою калинівської ДЮСШ «Авангард». Вихованкою цієї школи являється і відома в Україні волейболістка, граючий тренер вінницького клубу Суперліги «Білозгар-Медуніверситет» Юлія Якушева та ще багато інших волейболісток. Наприклад, за «Білозгар-Медуніверситет», у цьому сезоні заявлено шість(!) вихованок калинівської ДЮСШ «Авангард». Тренерами цих спортсменок були відомі волейбольні фахівці Лариса Дуніна і Тамара Васяк, котра, до речі, є матір'ю гравця вінницької команди Ганни Житовоз.

Юлія Козачківська у свій час була гравцем луцької «Волині», а уже два сезони виступає за вінницький «Білозгар-Медуніверситет», де є гравцем основного складу.

Фото прес-служби Федерації волейболу України

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення