вінницькі сумоїсти фото

Для збірної України вінницькі сумоїсти вибороли 20 медалей на чемпіонаті Європи

18 січня 2017, 10:23

Вінницькі сумоїсти, виступаючи за збірну України, привезли з комплексного чемпіонату Європи 20 медалей різного ґатунку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Для збірної України вінницькі сумоїсти вибороли 20 медалей на чемпіонаті Європи

    Додати коментар


Вінницькі сумоїсти, виступаючи за збірну України, привезли з комплексного чемпіонату Європи 20 медалей різного ґатунку, – повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Такого переконливого успіху команда спортсменів Вінниці не мала ніколи з жодного виду спорту.

Змагання відбулися 13 – 15 січня у Будапешті (Угорщина).

За першість боролися чоловіки і жінки у дорослій категорії, а також у молодіжних категоріях до 23 та 21 років та серед юніорів віком до 18 років.
вінницькі сумоїсти фото

Відзначився Важа Даіаурі (молодший), який у вазі 92 кг завоював 5 медалей, – золоті у вікових категоріях до 18, до 21 і до 23 років та «бронзу» серед дорослих і ще «срібло» у командному заліку.

Три «золота» завоював Олександр Рябишин серед 18-, 21- та 23-річних у вазі 60кг.

«Золото» Світлана Тросюк здобула серед дорослих у вазі 65 кг.

Три»золота» здобула Валерія Колесник – серед 18-, 21-, та 23-річних у вазі 55 кг;

Три «срібла» отримала Олена Нікітинська у тих же вікових категорія у вазі 60 кг;
вінницькі сумоїсти фото

«Золото» взяв Святослав Семикрас серед 23-річних та «бронзу» серед дорослих у вазі 85 кг; «Срібло» отримала Вікторія Рогова в командному заліку серед дорослих у вазі 78 кг;

По бронзовій медалі на рахунку у Ганни Гаврищук – серед 21-річних у вазі 70 кг та у Ганни Василенко серед 24-річних у вазі 80 кг.

– Це справді надзвичайний успіх, – сказав Заслужений тренер України Важа Даіаурі. – Ми їхали змагатися за медалі, і ось, є результати. Я дуже радий за медалі свого сина Важі, який у 17-річному віці вже потужно почуває себе і у дорослій категорії. Сподіваюсь, що незабаром він стане «першим номером» і серед дорослих. Виправдали сподівання і Світлана Тросюк, Валерія Колесник та Святослав Семикрас.

Фото надані тренером Важою Даіаурі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення