українські плавці фото

У місті-побратимі Вінниці четверо українських плавців завоювали шість медалей

24 січня 2017, 10:24

На міжнародному турнірі на Кубок мера у Польщі, у місті-побратимі Вінниці Кельце наші плавці (хлопці та дівчата) у Міжнародному турнірі серед молоді завоювали шість медалей різного ґатунку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У місті-побратимі Вінниці четверо українських плавців завоювали шість медалей

    Додати коментар


На міжнародному турнірі на Кубок мера у Польщі, у місті-побратимі Вінниці Кельце наші плавці (хлопці та дівчата) у Міжнародному турнірі серед молоді завоювали шість медалей різного ґатунку, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Змагання проходили 20-22 січня. За першість боролися дев'ять команд: з Німеччини, Польщі та одна з України – з Вінниці. Дистанції долали по двох заліковим категоріях: 2002 року народження і старші та 2003 року народження і молодші.

Дуже вдало виступив майстер спорту Олексій Хникін, який спромігся здобути аж чотири золотих медалі: на дистанціях 50 та 100 метрів «кролем» та на тих же дистанціях «батерфляєм».

брати Хникіни фото

Окрім цього, Олексій ще отримав «срібло» за виступ у командній естафеті 4х50 метрів комбінованого і змішаного плавання разом зі своїм братом 15- річним кандидатом у майстри Віктором та кандидатами у майстри 16-річними Юрієм Луценком та Катериною Шестопаловою.

Юрій Луценко також завоював «бронзу» на дистанції 50 метрів «кролем». Віктор Хникін також здобув "бронзу" на дистанції 50 метрів "батерфляєм".

Нашою спортивною делегацією плавців керував Голова Вінницького обласного відділення НОК України, безпосередній тренер свої синів Олексія і Віктора дворазовий срібний олімпійський призер Павло Хникін.

– Це дуже успішний виступ наших плавців на турнірі міжнародного рівня, – прокоментував тренер з плавання спортивного відділення ПДЮ Сергій Коваль. – Особливо швидко прогресує Олексій Хникін, який перемагає не тільки на змаганнях обласного і Всеукраїнського рівня, а й на молодіжних міжнародних змаганнях. Як неодноразово зазначали різі фахівці з плавання, як би у Вінниці був басейн не на 25 метрів, а за міжнародними вимогами – повномасштабний на 50 метрів, то результати наших плавців юніорської та молодіжної категорій, і, взагалі, були б відчутно кращими.

Фото Володимира Ковиліна

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення