індорхокей фото

Вінницькі індорхокеїсти виграли чемпіонат України – 2017

31 січня 2017, 13:30

Хокеїсти Вінницької команди ШВСМ – «Олімпія» завоювали золоті медалі чемпіонів України з індорхокею

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі індорхокеїсти виграли чемпіонат України – 2017

    Додати коментар

Хокеїсти Вінницької команди ШВСМ – «Олімпія» завоювали золоті медалі чемпіонів України з індорхокею, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Змагання пройшли 27-29 січня у місті Шостка Сумської обасті.

Після першого туру через те, що від Вінницької області виступали чотири команди з семи учасників чемпіонату, збірна Черкаської області заявила протест організаторам чемпіонату. Проте організатори не задовольнили вимог «протестувальників» і черкащани знялися з чемпіонату. Таким чином, медалі розігрувалися серед шести команд.

«Срібло» взяла команда з Вінниці Олімпія – Колос – Секвойя (ОКС). «Бронза» дісталася молодіжній збірній команді Вінниччини.
Кращими індорхокстами чемпіонату визнали гравців: Артема Поповченко (ШВСМ – «Олімпія»), воротаря – Юря Перпепелицю (ШВСМ – Олімпія»), бомбардира – Андрія Кошеленко (ОКС).
індорхокей фото

Вперше за тривалі роки команда ШВСМ – «Олімпія» здобула звання чемпіона України з індорхокею, обійшовши свого постійного конкурента ОКС, так само , як і у «живому» хокею на траві у влітку у 2015 році.

– Ми задоволені, що у заключному, вирішальному матчі проти «ОКСа» нам вдалося чітко обіграти нашого постійного візаві, – сказав, коментуючи перебіг подій у фіналі, головний тренер ШВСМ – «Олімпія» Микола Кас'янчук. – Мої хлопці дуже відповідально готувалися до заключного матчу. І, головне, все вдалося виконати гравцям всіх ланок команди. Є ще вагома причина програшу ОКСа : через значний відтік провідних їх гравців за кордон наша команда автоматично наразі має більш досвідчений склад виконавців.

Фото надані Миколою Кас'янчуком

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення