волейбол фото

Вінницькі волейболісти завоювали «бронзу» в суперлізі України

29 квітня 2017, 10:42

Вінницька професійна волейбольна команда ВК «Вінниця» завоювала бронзову медаль чемпіонату України у Суперлізі сезону 2016/2017 років (за принципом осінь – зима – весна)

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі волейболісти завоювали «бронзу» в суперлізі України

    Додати коментар

Вінницька професійна волейбольна команда ВК «Вінниця» завоювала бронзову медаль чемпіонату України у Суперлізі сезону 2016/2017 років (за принципом осінь – зима – весна). Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Фінальні ігри gktq-jaa проти «Новатора» були проведені у Вінниці і Хмельницькому. Треба було здобути 3 перемоги у 4 матчах.

У Вінниці наша команда двічі перемогла «Новатор» з рахунком 3:0 і третю зустріч у гостях теж виграла з рахунком 3:0. Отже, беззаперечне 3 місце.
Олександр Бондаренко фото
Олександр Бондаренко

– Такий успіх стався вперше за останні 20 років, – сказав головний тренер ВК «Вінниця» Олександр Бондаренко. – Ми так добре давно не грали, а ні в регулярній календарній частині чемпіонату, а ні на стадіях Play-off. Вважаємо, що у подальшому на наші матчі буде ходити більше вболівальників. Наразі надалі задача тренеру і гравцям не втратити ігровий потенціал колективу.

Нагадаємо, колись за роки СРСР команда Вінниці була на видноті у волейбольній еліті Радянського Союзу.

Отже, прихильники клубу сподіваються, що у наступному сезоні 2017/2018 років наша команда побореться за медалі кращого ґатунку.

Фото Володимира Ковиліна

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення