марафон "Вінниця біжить" фото

Маленькі й дорослі, двоногі та чотирилапі: сьогодні зранку вся Вінниця побігла

27 травня 2017, 16:08

Традиційний щорічний марафон «Вінниця біжить» вже втретє відбувся у нашому місті

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Маленькі й дорослі, двоногі та чотирилапі: сьогодні зранку вся Вінниця побігла

    Коментарі (1)


Традиційний щорічний марафон «Вінниця біжить» вже втретє відбувся у нашому місті. Разом з вінничанами побігав і кореспондент Vlasno.info.

Учасники марафону долали одну з двох дистанцій на вибір – протяжністю в один або дев'ять кілометрів. «Маленький» маршрут пролягав через Соборну, Театральну та центральний парк, а «великий» – повз Хмельницьке шосе, проспект Космонавтів, Магістрацьку та Театральну вулиці.
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото

Відчути себе марафонцями цього року вирішило близько п'яти тисяч мешканців міста – усі різного віку та професій.

– Зробив розминку, привів до ладу тиск. Готовий бігти. Якщо побачу старшого за себе учасника забігу, щиро його привітаю! — сказав "марафонець" Анатолій Чайка, якому вже через чотири дні виповниться 80.
Анатолій Чайка фото
Анатолій Чайка

Не відомо, чи знайшов пан Анатолій старшого за себе бігуна, але кореспонденту Vlasno.info зробити це не вдалося. Посперечатися з ним у віці міг хіба що його одноліток Іван Горбатюк.
Іван Горбатюк фото
Іван Горбатюк

– Я с дитинства займаюсь спортом, досі щоранку бігаю по шість кругів, стараюсь підтримувати форму. Усім раджу бігати, бігати й ще раз бігати, щоб у здоровому тілі був здоровий дух! От мені в листопаді буде 80, а почуваюся я чудово! – промовив пан Горбатюк.

Чимало серед учасників забігу було також студентів та школярів.

– Настрій перед забігом – чудовий. Біжимо з дівчатами вже другий рік поспіль. Плануємо здолати дистанцію в один кілометр, — ділиться планами школярка Наталя.

Не залишились осторонь і зовсім маленькі діти.

– Я пришла зі своїми дітьми — восьмирічною Іринкою та шестирічним Сашком. Зазвичай, ми бігаємо разом навколо стадіону. Побіжимо для себе й в своє задоволення! — заявила мати двох дітей Оксана.
учасники марафону "Вінниця біжить" - Оксана, Іринка та Сашко фото
Сашко, Оксана та Іринка

– Сьогодні я обов'язково пробіжу кілометр, навіть дев'ять! – додала донька Оксани Іринка.

Цього року осторонь марафону не залишились й чотирилапі вінничани. Так, мешканець міста Максим прийшов на забіг зі своєю собакою — золотистим ретривером Кессі.
учасники марафону "Вінниця біжить" фото - Максим та Кессі фото
Максим та Кессі

– Іноді ми з Кессі бігаємо, але вона ще маленька для марафону, їй зарано так напружувати суглоби. А от коли підросте, думаю, пробіжимо разом, – пообіцяв Максим чотирилапому другу.

Коли ж забіг розпочався, Максим передав Кессі своїй дівчині. Собака уважно дивилася за стартом забігу і, судячи з усього, також хотіла добряче пробігтися, але виховання не дозволило їй сперечатися з господарями.

Дев'ятикілометровий марафон завершився близько першої години. Головний приз – подорож до Угорщини від туристичної агенції «Мер-Ка-Ба» виграла 13-річна Діана Сташок.
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото
марафон "Вінниця біжить" фото

Відеорепортаж з минулорічного забігу можна подивитись тут.

Фото Олександра Сашньова

Коментарі    Оновити список коментарів

Честный Человек
0 # Честный Человек 27.05.2017, 23:20
Всего сегодня было до 700-800 человек.
На 9 км было максимум 140 человек.
На 1 км было человек ну 400-600 максимум.

Вы цифры с потолка берете?? Что не статья то ложь.. хоть бы один источник написал правду... Так нет, 3 тыс.. 4 тыс... уже и 5 тыс появилось.... вы вообще на улицу выходили? приходили на Книжку? видели сколько было реально человек?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення