ультрамарафон "Самоперевершення" фото

Вінниця зробила чемпіонами «Самоперевершення» бердянця та харків'янку

07 серпня 2017, 19:08

У Вінниці завершився відкритий чемпіонат України серед дводенного ультрамарафону

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінниця зробила чемпіонами «Самоперевершення» бердянця та харків'янку

    Додати коментар

У Вінниці завершився відкритий чемпіонат України серед дводенного ультрамарафону, повідомляє Vlasno.info. Під час соракавосьмигодинного забігу під гаслом "Самоперевершення" тридцять чотири бігуни з України, Польщі, Німеччини, Сербії та Білорусі пройшли крізь сорокоградусну спеку та проливний дощ, і в підсумку набігали по сотні кілометрів.

– Наш ультрамарафон — сам по собі унікальне явище. Таких більше немає у Європі, і наші іноземні учасники сприймають "Самоперевершення" як унікальний досвід. Один марафонець із Сербії навіть сказав, що по поверненні додому обов'язково звернеться до національного телебачення, щоб ті зняли сюжет про його участь в нашому дводенному забігу. Це неможливо передати словами, але після того, як пробігаєш дві доби майже без відпочинку починаєш дивитися на світ іншими очима, – зізнається член організаційного комітету змагань Віталій Чипій.

Не дивлячись на конкуренцію з боку іноземних гостей, тріумфаторами турніру стали вітчизняні бігуни. Серед чоловіків перше місце посів сорокачотирирічний мешканець Бердянська Михайло Український, якому вдалося за дві доби подолати 283 кілометри. В свою чергу, найкращою бігункою стала п'ятидесятисемирічна харків'янка Юлія Старосельська: їй вдалося набігати 212 кілометрів.
Михайло Український фото
Михайло Український

Вінницькі марафонці також виступили цілком пристойно. Серед "наших" краще за всіх проявила себе п'ятидесятиоднорічна Світлана Кумар. Вона пробігла 204 кілометри та зайняла друге місце у загальному жіночому заліку.

Головне фото Олександра Сашньова

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  СПОРТ

  наступна публікація «Нива-В» подужала «канонірів» з-під Києва

  попередня публікація «Нива-В» приймає «Прикарпаття»