кінні перегони фото

У Бершаді вже всьоме пройшли кінноспортивні перегони

03 вересня 2017, 15:26

У Бершаді власник спортивного клубу Борис Самбієв вже всьоме провів кінноспортивні перегони

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Бершаді вже всьоме пройшли кінноспортивні перегони

    Додати коментар

У Бершаді власник спортивного клубу Борис Самбієв вже всьоме провів кінноспортивні перегони. Цьогоріч спробувати свої сили приїхали учасники з чотирьох областей, повідомляє Vlasno.info.

– Дуже люблю коней, уже багато років ними займаюсь. Відкрив власний кінний клуб, в якому навчаю охочих їздити на конях. Також до нас часто приїжджають дітки, які хворіють на ДЦП, вони з інструктором займаються безкоштовно. Дуже часто такі люди привозять нам для коней цукор, – розповідає Борис Борисович. – За весь час, який займаюсь кіньми, познайомився з великою кількістю людей, які люблять цих тварин так само, як і я. Сім років тому разом з однодумцями вирішили провести перші змагання. Вперше проводили їх у травні, наступного року вирішили зробити змагання символічними й проводити їх щороку 27 серпня, на Міжнародний день коня. Почали запрошувати охочих зі всієї України. Позаминулого року до нас приїхали учасники аж з 12 областей. Між собою ми ділимось досвідом, розповідаємо про цікаві новинки та порівнюємо результати з минулими роками.

Цього року першим до фінішу прибіг жеребець з Вінницької області з досить цікавою кличкою Спартак. Наїзником на ньому був сам Борис Самбієв.

– У нас чистокровна англійська порода коней для перегонів. За кілька місяців перед змаганнями коня постійно тренуємо. По декілька годин ходимо, бігаємо. Кінь як і я повністю віддається роботі й працює на совість. Він певною мірою навіть відчуває мій характер: коли ми йдемо на полювання, він поводиться по-одному, коли тренування або змагання – по-іншому, – говорить пан Борис. – Участь у цих змаганнях абсолютно безкоштовна, ми дуже відкриті для спілкування й нових знайомств, я дуже радий, коли до нас приїжджають нові люди.

Ілюстративне фото: i-vin.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення