стронгмени у Вінниці фото

«Козацькими іграми» гайсинчани відзначали День фізичної культури та спорту

13 вересня 2017, 10:45

Ідея змагань серед найсильніших чоловіків Гайсинщини належить місцевому активісту, любителю спорту Віталію Красюку

Юлія Томащук
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Козацькими іграми» гайсинчани відзначали День фізичної культури та спорту

  Юлія Томащук   Додати коментар

Ідея змагань серед найсильніших чоловіків Гайсинщини належить місцевому активісту, любителю спорту Віталію Красюку. Хоча в нього немає гучних титулів та спортивних звань, але фізкультурою захоплюється з дитинства.

– Попри те, що в Україні не дуже розвинені спортивні бази, спортсменів у нас досить багато. Метою заходу було показати їх і мотивувати молодих спортсменів-початківців. Щиро вдячний учасникам, тим хто допоміг в організації та тим, хто прийшов підтримати. Буду робити все для того, щоб «Козацькі ігри» стали доброю традицією в моєму місті, – говорить пан Віталій.

Також на свято завітав відомий богатир, чемпіон України зі стронгмену, багаторазовий рекордсмен України, один з найсильніших людей нашої держави Віталій Міхеєв, який особисто судив змагання. А цікавих і різноманітних конкурсів вистачало. Силачі тягали автокран вагою сім тонн, підіймали на швидкість колеса вагою 250 тонн, змагались у витривалості, тримаючи 20-кілограмовий диск у витягнутій руці, носили металеві «сумки» вагою 140 кілограмів тощо. Абсолютну перемогу здобув Богдан Кучерук, який зайняв перше місце у всіх конкурсах.
стронгмени у Вінниці фото
Богдан Кучерук

Надзвичайно приємно, що ініціативу спортсменів підтримали місцевий танцювальний колектив MODERN STUDIO та колектив GUTDANSE family з Умані, що в сусідній Черкащині.

Кількасот гайсинчан прийшли підтримати своїх земляків.Також сприяв проведенню конкурсу та надав кошти на призи для переможців голова обласного осередку партії «Народний контроль» Володимир Воловодюк.

Фото Юлії Тимощук


  Юлія Томащук   13 вер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  СПОРТ

  наступна публікація Вінницький стронгмен посів друге місце на всеукраїнських змаганнях

  попередня публікація У Вінниці шукають «індіанців»