вінницькі вовки фото

Вінницькі «Вовки» зіграли у фіналі дивізіону та готуються до «зимової сплячки»

27 вересня 2017, 08:01

Вінницькі "Вовки" завершили сезон в "Українській лізі американського футболу" (ULAF) поразкою у вирішальному матчі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі «Вовки» зіграли у фіналі дивізіону та готуються до «зимової сплячки»

    Додати коментар

Вінницькі "Вовки" завершили сезон в "Українській лізі американського футболу" (ULAF) поразкою у вирішальному матчі. У фіналі дивізіону "В" "червоно-біло-чорні" поступилися харківським "Атлантам" з рахунком 16:0. Про те, чому "Вовкам" не вдалося здобути "золото", кореспонденту Vlasno.info розповів президент клубу Олександр Білоконь.

– Ми їхали до Харкова без травмованого квотербека Брайана Гессела. Він у нас єдиний на цю позицію, тому його довелося замінити футболістом іншого амплуа. У захисті грали добре, дозволили супернику заробити лише шістнадцять очок, але в атаці без розігруючого гравця нічого зробити не вдалося. Втім, до гравців претензій немає, нам просто не пощастило, – сказав Олександр.
вінницькі вовки фото

Тепер "Вовки" поступово будують плани на майбутній сезон і готуються до «зимової сплячки» у тренажерних залах.

– В листопаді відбудуться збори Ліги, де будуть обговорені всі питання щодо організації майбутнього сезону. Тоді ж ми вирішимо, в якому дивізіоні хочемо зіграти. А поки що зіграємо декілька товариських матчів, після чого до весни будемо займатися лише у тренажерних залах, – повідомив президент.

До слова, перед розіграшем чемпіонату, клуби, що входять до ULAF, діляться на дивізіони А, В та С, різні за силою. Вже другий сезон поспіль "Вовки" заявлялися до участі у дивізіоні "В".

Додамо, що амереканський квотербек Брайан Гессел, який був граючим тренером команди з квітня, покидає Вінницю через завершення терміну контракту. Замість нього керівництво "Вовків" планує "підписати" інших легіонерів.

Фото Олександра Сашньова

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення