Україна виграла шість нагород за два дні змагань

Максим Яровий виборов для України другу золоту медаль на Паралімпіаді-2018

11 березня 2018, 10:30

Україна виграла шість нагород за два дні змагань

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Максим Яровий виборов для України другу золоту медаль на Паралімпіаді-2018

  адміністратор   Додати коментар

У другий змагальний день на зимових Паралімпійських іграх-2018 у Пхьончхані українці змагаються у єдиному виді програми. У лижних перегонах на дистанції 15 км сидячи перемогу здобув український спортсмен Максим Яровий. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на УНІАН.

28-річний українець Максим Яровий подолав дистанцію за 48 хвилин 23,5 секунд. Американця Деніела Кноссена наш спортсмен випередив на 43 секунди, а бронзового призера Сін Уй Хюна (Корея) - на 51 секунду. Ще один українець, дебютант Паралімпіади Тарас Радь показав 7-й результат.

У суботу українці здобули 5 медалей Паралімпіади. Золото Максима Ярового - це шоста нагорода збірної. Тепер в активі українців 2 золоті, 1 срібна і 3 бронзові нагороди.

 

 

Фото: radiosvoboda.org


  адміністратор   11 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення