Україна знаходиться на третій позиції у командному заліку

Оксана Шишкова здобула сьому «бронзу» на Паралімпійських іграх

14 березня 2018, 11:47

Україна знаходиться на третій позиції у командному заліку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Оксана Шишкова здобула сьому «бронзу» на Паралімпійських іграх

  адміністратор   Додати коментар

Українка Оксана Шишкова здобула бронзову нагороду у лижному спринті серед жінок з вадами зору у п'ятий день змагань на Паралімпійських іграх у Пхьончхані. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на УНІАН.

Українська спортсменка подолала дистанцію 1,5 кілометри за 4 хвилини 45,6 секунди, відставши від лідера на 15,7 секунди. Це вже четверта медаль Шишкової на цих змаганнях.

Паралімпійською чемпіонкою стала Світлана Сахненко з Білорусії. На другому місці спортсменка під нейтральним прапором Михайлина Лисова.

За 5 днів змагань Україна виборола 16 нагород, з яких 5 золоті, 4 срібні та 7 бронзових. У командному заліку Україна наразі залишається на третій сходинці.

Нагадаємо, на Паралімпіаді Україна здобула ще медалі і піднялася на друге місце у медальному заліку.

 

 

 

Фото: ua-football.com


  адміністратор   14 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення