паратхеквондо фото

Вінничанин із зав’язаними руками виграв чемпіонат з паратхеквондо у США

19 червня 2019, 08:01

Антон Швець є кандидатом на Паралімпіаду-2020

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничанин із зав’язаними руками виграв чемпіонат з паратхеквондо у США

    Додати коментар

16 червня у Портленді (США) відбувся відкритий чемпіонат із паратхеквондо "2019-PAN AM OPEN". Це турнір серед тхеквондистів-паралімпійців, тобто бійців із особливими потребами. В змаганнях взяла участь й національна збірна України, повідомляє Vlasno.info.

Очолював синьо-жовту команду старший тренер Сергій Брушніцький із Ладижина (Вінницька область). Одним із лідерів команди був його вихованець Антон Швець, який виступає із зав'язаними за спиною руками.

parathehvondo 3 1

В командному заліку Україна посіла перше місце. В особистому заліку українці виграли три золота і бронзу. Чемпіоном, як і прогнозувалося, став й наш Антон Швець!

Ладижинець має у своєму доробку й інші перемоги у світових і європейських змаганнях. Тобто, є фаворитом практично на всіх найпрестижніших чемпіонатах.

parathehvondo67 1

– Отже, ще один крок до Паралімпіади-2020 зроблено. Вітаю спортсменів із гарним результатом і бажаю швидко "залатати" травми та збиратися на наступний турнір, – каже
Сергій Брушніцький.

parathehvondo6 1

Читайте також:
Вінничани зайняли перше місце в обласному чемпіонаті з сумо.

Хочете отримувати головні новини у месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram.

Фото: із Фейсбук-сторінки Сергія Брушніцького

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення