У Вінниці не готові зустріти луганську “Зорю”

У Вінниці не готові зустріти луганську “Зорю”

18 листопада 2014, 17:05

Нещодавно у вінницьких ЗМІ появилась інформація щодо можливого переїзду луганського футбольного клубу "Зоря" до Вінниці чи Житомира.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці не готові зустріти луганську “Зорю”

    Додати коментар


Нещодавно у вінницьких ЗМІ появилась інформація щодо можливого переїзду луганського футбольного клубу "Зоря" до Вінниці чи Житомира. Гендиректор клубу Сергій Рафаїлов спростував ці чутки.
Луганський футбольний клуб «Зоря» в сезоні 2014-2015 буде проводити домашні матчі на "Славутич Арені", виключно в Запоріжжі, де він і зараз дислокується. Стаціонарна клубна база знаходиться в місті Щастя, де ведуться бойові дії. З цих самих причин не пускають нікого і на клубну базу.
- При першій хвилі бойових дій за Щастя база постраждала. Там була пожежа. Відсутність електроенергії і води впливає на стан поля, маю на увазі відсутність поливу. Поле засохло. База на даний момент знаходиться в безгоспному стані у зоні бойових дій. Що там відбувається ніхто реальної відповіді дати не може. ФФУ та Прем'єр-лігою заборонено проведення ігор на території Луганської і Донецької областей. Коли Федерація футболу прийме рішення, що в Луганську грати вже можна, тоді будемо говорити на цю тему детальніше. Зараз це питання не обговорюється. Знову ж таки, навіть після такого рішення повинна бути проведена велика підготовча робота, тому що "Авангард", м'яко кажучи, на сьогодні не готовий приймати не те що матчі Чемпіонату України, а взагалі будь-які ігри. Підготовча робота потребує великих фінансових вливань. — повідомив Сергій Рафаїлов на прес-конференції УНІАН.
Чи готова Вінниця належним чином зустріти гостей-спорсменів із Луганська — ми запитали у Вінницькій обласній федерації футболу.
- Ми не маємо змоги прийняти гостей-луганчан, навіть якби вони справді переїхали, а центральний міський стадіон "Локомотив" знаходиться, на жаль, не в тому стані, аби на ньому проводити Прем'єр-Лігу. Хіба що змагання місцевих спортиних колективів. — сказав голова ВОФФ Ігор Гатауллін.
А ми побажаємо луганскій "Зорі" гідно показати себе на матчах Прем'єр-ліги, засвідчиши сильний та переможний дух спортсменів Донбасу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення