Любов Кураченко фото

Тульчинка Любов Кураченко виборола бронзу на чемпіонаті України з важкої атлетики

15 вересня 2015, 11:20

На чемпіонаті України з важкої атлетики, який пройшов у Хмельницькому, тульчинка майстер спорту Любов Кураченко виборола бронзову медаль

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Тульчинка Любов Кураченко виборола бронзу на чемпіонаті України з важкої атлетики

    Додати коментар


На чемпіонаті України з важкої атлетики, який пройшов у Хмельницькому, тульчинка майстер спорту Любов Кураченко виборола бронзову медаль. Кураченко виступала в ваговій категорії 75 кг. Її результат по сумі двох вправ (ривок та поштовх) становить 198 кг; у чемпіонки Марії Хлян – 227 кг.
Любов Кураченко фото

Любов систематично «щось» виборює і на рівні Всеукраїнських змагань, і на рівні міжнародних. Зазначимо, кілька років тому вона завоювала «бронзу» на чемпіонаті Європи і виграла у Вінниці Міжнародний турнір пам'яті 4-разового рекордсмена світу Анатолія Житецького.

— Люба Кураченко наразі є найсильнішою важкоатлеткою Вінниччини, — сказав почесний майстер спорту (еквівалент майстра спорту міжнародного класу) знаний Вінницький тренер Іван Лозовський. — Вона зараз у віці розквіту і спроможна ще досягати значних успіхів на відповідальних змаганнях.
Любов Кураченко фото

На змагання до Хмельницького завітали понад 300 спортсменів та тренерів з 23 областей України.

Чемпіонат був водночас відбірковим — найсильніші важкоатлети України змагалися за ліцензії на участь у чемпіонаті світу.

Відзначимо також, що під час проведення чемпіонату України відбулося (11 вересня) святкування 120-річчя важкої атлетики в Україні.


Фото Володимира Ковиліна

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення