легкоатлетичний корос осінь 2015 у вінниці фото

В останньому легкоатлетичному кросі бігло півтори сотні вінничан

24 жовтня 2015, 12:19

На легкоатлетичному кросі «Осінь – 2015» вчора у Лісопарку бігало майже півтори сотні учасників, всього — 15 команд

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В останньому легкоатлетичному кросі бігло півтори сотні вінничан

    Додати коментар


На легкоатлетичному кросі «Осінь – 2015» вчора у Лісопарку бігало майже півтори сотні учасників, всього — 15 команд. Це останній в цьому році легкоатлетичний крос. В забігах взяли участь команди галузевих профспілок, спортшколи ДЮСШ та СДЮШОР, навчальні заклади І-ІV рівнів акредитації.

Жінки долали 500 метрів (одне коло), а чоловіки 1000 метрів. Щоб спортсмени могли зігрітися, для низ приготували чай.
Василь Софіна фото

— Бачите, з яким натхненням кросмени приймають участь у забігах, — зазначив головний суддя змагань голова обласної організації ФСТ «Україна» Василь Софіна. — Такі кроси ми проводимо двічі на рік: весною і восени. І бігуни охоче приймають в ньому участь.

Перед забігами всі активно розминалися, щоб розігрітися.
Вікторія Кольцова фото
— Незважаючи на те, що я спеціалізуюсь на стандартних дистанція на стадіоні у 800, 1500 та 3000 метрів, коли проводяться кроси у лісі, я охоче їх бігаю, — говорить 18-річна Вікторія Кольцова, – Мені до вподоби долати бігові дистанції. Так одразу «пішло – поїхало» з 12 років у в мне і думки не було, щоб змінити вид спорту. А вчуся я у Вінницькому ВЦПТОТ-15, буду перукарем – візажистом, але спорт полишати не буду.
Дмитро Петлиновський фото
– А я почав активно займатися легкою атлетикою у 13 років, — говорить одразу після фінішу 21-річний Дмитро Петлиновський, — Моя чисто спортивна спеціалізація – 400, 800, 1500 та 3000 метрів, проте від кросів не відмовляюсь, адже біг в лісі підтримує витривалість. Не уявляю себе без легкої атлетики.

У командному заліку серед галузевих профспілок переможцем стала команда Вінницького заводу тракторних агрегатів. Серед навчальних закладів І-ІІ ступенів акредитації першість виборола команда Педколеджу, серед вищих навчальних закладів перемогла команда Медуніверситету. Серед спортшкіл кращою виявилася Вінницька СДЮШОР з легкої атлетики.

Переможці і призери були нагороджені кубками і грамотами.

легкоатлетичний корос осінь 2015 у вінниці фото
легкоатлетичний корос осінь 2015 у вінниці фото
легкоатлетичний корос осінь 2015 у вінниці фото
Фото Володимира Ковиліна

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення