табір для айтішніків фото

Молоді айтішники розіб'ють намети на Тиврівщині

27 липня 2016, 16:38

Табір "IT Business Camp 4.0" п'ять днів працюватиме на природі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Молоді айтішники розіб'ють намети на Тиврівщині

  адміністратор   Додати коментар

Табір для спеціалістів ІТ-технологій та тих, хто бажає навчитися чомусь новому розпочнеться 13 серпня у с. Кліщів Тиврівського району, повідомляє Vlasno.info. Організатор табору — Фундація регіональних ініціатив (ФРІ). Це громадська організація, яка об'єднує активну молодь та студентство.

ФРІ-табір "IT Business Camp 4.0" — це 6 днів неформальної освіти на мальовничому березі Південного Бугу. Організатори очікують на 60 учасників віком від 18 до 30 років, серед них можуть бути як працюючі айтішники, так і ті, хто збирається чи вчиться займатися бізнесом в ІТ-сфері.

В програму входить:
— 6 днів інтенсивних тренінгів з основ та особливостей ІТ-бізнесу в Україні та закордоном від успішних українських бізнесменів та молодих стартаперів, а також консультантів, маркетологів та керівників IT компаній;
— контакти з розробниками "продуктових" IT компаній;
— досвід, помилки, підйоми, історії успіху;
— нетворкінг.

Особливістю такого з'їзду є те, що він відбуватиметься на природі, без таких звичних для інформаційних геніїв комп'ютерів та інтернету.

Табір триватиме 13-18 серпня, учасники сплачують лише організаційний внесок на покриття потреб та забезпечення комфорту в польових умовах — 360 гривень. Тим, у кого немає туристичного спорядження, обіцяють допомогти і в цьому.

Подати заявку можна до 31 серпня включно за цим посиланням.
Оновлення інформації — на сторінці заходу на сайті

Фото зі сторінки спільноти ФРІ Вінниця у Фейсбук


  адміністратор   27 лип. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення