абітурієнти фото

Оприлюднено списки абітурієнтів, яких рекомендували на держзамовлення

01 серпня 2016, 12:06

На подачу документів рекомендованим особам дається 5 днів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Оприлюднено списки абітурієнтів, яких рекомендували на держзамовлення

  адміністратор   Додати коментар

Сьогодні опівдні оприлюднили списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на бюджетні місця, повідомляє Vlasno.info із посиланням на УНН.

"Окрім сайту, що вже давно є партнером Міністерства освіти і науки України, інформацію про рекомендованих до зарахування на бюджетні місця до 12 години дня 1 серпня повинні оприлюднити університети. Також інформація про зарахування абітурієнта з'явиться в його особистому кабінеті, через який вступник подавав заяву", — повідомила перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун.

У абітурієнтів, які отримали статус "рекомендовиний до зарахування на навчання за бюджетні кошти" буде п'ять днів, щоб привезти оригінали документів (відповідно до переліку, встановленого ВНЗ) в приймальну комісію. Використати свій шанс навчатися на держзамовленні можна до 18 години 5 серпня.

А вже 6 серпня будуть оприлюднені списки зарахованих на бюджетні місця. Абітурієнти, яким не вдалося отримати місце на держзамовленні, до 10 серпня можуть написати заяву на вступ на контракт.

Фото: tsn.ua


  адміністратор   01 серп. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення