Ліцеїстів готуватимуть за кількома напрямами - математика, фізика, хімія та економіка

На базі вінницького вузу відкрили науково-технічний ліцей

30 січня 2018, 17:19

Ліцеїстів готуватимуть за кількома напрямами - математика, фізика, хімія та економіка

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На базі вінницького вузу відкрили науково-технічний ліцей

  адміністратор   Додати коментар

У Вінниці, в межах реалізації регіональної стратегії розвитку регіону до 2020 року, на базі Вінницького національного технічного університету, відкрили Подільський науково-технічний ліцей. Відповідний Меморандум підписав ректор вишу Володимир Грабко з головою Вінницької ОДА та очільником Вінницького Бізнес Клубу. Повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Міністерства освіти і науки України.

Свої двері для майбутніх ліцеїстів навчальний заклад відкриє вже з 1 вересня.

Підготовка буде здійснюватись за кількома напрямами - математика, фізика, хімія та економіка. Долучитися до їх навчання зможуть і викладачі ВНТУ, що сприятиме кращій підготовці майбутніх вступників на технічні спеціальності.

Учням з інших міст надаватимуть гуртожиток. Наразі планується створити на деяких кафедрах університету наукові гуртки, де діти могли б вдосконалювати знання у позанавчальний час.

«Подільський науково-технічний ліцей ВНТУ створено в межах реалізації регіональної стратегії розвитку Вінниччини до 2020 року. Це без перебільшення історична подія для області, адже ліцей істотно підвищить якість підготовки абітурієнтів Вінницького національного технічного університету» - зазначив голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.
У межах Меморандуму передбачено також партнерство університету з підприємствами області, де студенти зможуть проходити стажування та практику. Крім того, планується створення спільних проектів.

 

Фото: vntu.edu.ua


  адміністратор   30 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення