Анна Денисенко фото

Для порятунку трирічної Ані Денисенко вінницькі модельєри влаштують благодійний показ

05 жовтня 2016, 15:00

У суботу, восьмого жовтня, вінницькі дизайнери Інна Лоік та Ольга Карпіна влаштовують благодійний показ, щоб зібрати кошти для трирічної Анни Денисенко, яка хворіє на лейкоз і гепатит С

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Для порятунку трирічної Ані Денисенко вінницькі модельєри влаштують благодійний показ

    Додати коментар


У суботу, восьмого жовтня, вінницькі дизайнери Інна Лоік та Ольга Карпіна влаштовують благодійний показ, щоб зібрати кошти для трирічної Анни Денисенко, яка хворіє на лейкоз і гепатит С, повідомляє Vlasno.info.

Аня родом з райцентру Липовець. З гострим лімфобластним лейкозом дівчинка бореться майже рік. Крім того, у лікарні їй ще й занесли вірус гепатиту С. Наразі дівчинка лікується в дитячій обласній лікарні і родині необхідні кошти на хіміотерапію для доньки.

– Усі зібрані кошти після показу ми підрахуємо і одразу передамо батькам дівчинки, – розповідає Інна Лоік.

Як розповіла дизайнер, дівчинка також буде присутньою на показі. Більше того – вона виступить у якості моделі, демонструючи одяг обох дизайнерів.

– Ще однією родзинкою заходу буде показ молодого дизайнера з Одеси Лейли Казарян. Вона – учениця 11 класу і мріє стати дизайнером, – розповіла організатор.

На заході дизайнери представлять по 35 луків зі своїх колекцій осьнь-зима 2016-2107.

Захід розпочнеться о 15:00 у спортклубі "Нокаут" за адресою: вул. Батозька, 2 (колишня Кірова).

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення