тренінг фото

Постраждалим від війни переселенцям та вінничанам допоможуть створити власний бізнес

14 грудня 2016, 10:22

Незабаром у Вінницькій області за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку стартує новий соціальний проект "Економічні можливості постраждалим від конфлікту"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Постраждалим від війни переселенцям та вінничанам допоможуть створити власний бізнес

    Додати коментар


Незабаром у Вінницькій області за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку стартує новий соціальний проект "Економічні можливості постраждалим від конфлікту". Він передбачає створення Центру підтримки бізнесу, який існуватиме завдяки організації "Інформаційно-просвітницький центр "ВІСЬ" Як повідомляє кореспондент Vlasno.info, Центр має на меті проводити тренінги з розвитку бізнес-навичок в тих, хто постраждав від військових дій, а також надавати гранти тим, хто хоче розпочати власну справу або діючим підприємцям. Підтримку отримають не лише тимчасові переселенці, але й демобілізовані військовослужбовці й члени їх родин.

Проект "Економічні можливості постраждалим від конфлікту" триватиме до серпня 2018 року. Зокрема він реалізовуватиметься у шести областях України — Вінницький, Житомирський, Херсонській, Харківській та Запорізькій.
Наталя Карбовська фото
Наталя Карбовська


— Активні люди, які планують змінити власне життя і розпочати або поновити власну справу завдяки ефективному розподіленню фінансів мають шанс вплинути на розвиток цілих регіонів, — наголошує директор проекту Наталія Карбовська. — Якщо ті, хто постраждали від військових дій та їх рідні зможуть розширити рамки власних можливостей, вони неодмінно передаватимуть цю естафету далі. Від такого ланцюга безумовно виграє вся країна.
форум щодо переселенців у Вінниці фото

Координатори проекту наголосили, що вони планують охопити близько 600 осіб. Перевага віддаватиметься бізнес-планам, які в свою чергу сприятимуть працевлаштуванню людей з інвалідністю, жінок, тимчасових переселенців та демобілізованих військових.

Нагадаємо, що цього року у Вінницькій області між фірмами-переселенцями розділили ґрант в розмірі 358 тис. євро.

Головне фото: "Національна Асамблея інвалідів України", фото Богдана Новака

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення