Протягом найближчих місяців, планова видача закордонних паспортів повернеться у строки до 7 або 20 робочих днів

Щоб не було черг, закордонні паспорти друкуватиме додаткова лінія

10 січня 2018, 22:10

Протягом найближчих місяців, планова видача закордонних паспортів повернеться у строки до 7 або 20 робочих днів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Щоб не було черг, закордонні паспорти друкуватиме додаткова лінія

  адміністратор   Додати коментар

"У січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору", - йдеться у повідомлені.

Повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Державної міграційної служби України.

На сьогоднішній день затримка у видачі триває. Міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням - жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, а також не довіряти посередникам, які обіцяють будь-які конкретні строки виготовлення паспорта.

Розпочато планову заміну сертифікатів на Поліграфкомбінаті «Україна», яка спричинить необхідність оновлення дати та повторного відправлення всіх даних для персоналізації паспортів, які раніше відправлялися міграційною службою.

Дані будуть відвантажуватися протягом кількох днів, але передача здійснюватиметься у тому ж порядку, у якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі «Перевірка оформлення паспорта» зміниться дата відправлення даних на персоналізацію, але це жодним чином не вплине а ні на черговість, а ні на строк персоналізації.

Фото: beztabu.net


  адміністратор   10 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення