«Козацтво за кілька століть змінило лише однострої — дух у нас такий же вільний»

«Козацтво за кілька століть змінило лише однострої — дух у нас такий же вільний»

14 жовтня 2017, 11:49

Товариство, вітаю вас з Днем захисника України

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Козацтво за кілька століть змінило лише однострої — дух у нас такий же вільний»

  адміністратор   Додати коментар


Товариство, вітаю вас з Днем захисника України. Це старовинне козацьке свято Покрови стало для нас сакральною датою — днем козацтва, днем створення Української повстанської армії, днем, коли ми вшановуємо героїв, що борються за нашу країну зараз.
Козацтво завжди було в авангарді змін та визвольної боротьби, воно змінювало лиш однострої та назви, але дух — могутній та визвольний — у нас той самий, що й сотні років тому. Як би ми не називались: повстанці, упівці, атовці, майданівці, ми — захисники.
І наше сьогоднішнє свято — це свідок волі, яка здобувалась віками. Ми з вами стали свідками відродження України, її духу, та провісниками волі. Тримаймо гордо ці знамена та удосконалюймо себе на славу України. Слава захисникам!

Володимир Воловодюк,
отаман Вінницького козацького полку ім. Івана Богуна

 


  адміністратор   14 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення